Gave med hjertet: Giv et gavekort til fødderne

Er du på jagt efter den perfekte gave til ham eller hende? Hvorfor ikke købe noget, der skaber værdi for den, der modtager? Med et gavekort til en fodterapeut giver du en gave, som minder modtageren om at passe godt på sine fødder.

Gavekort bliver ofte forbundet med den nemme gaveløsning. Men gavekort kan faktisk skabe mere værdi for modtageren end en ny kaffekande, den nyeste telefon eller endnu et par sokker.

Især hvis gavekortet kan forebygge og behandle tilstande i vores fødder. For de skal trods alt holde hele livet. Et gavekort til en fodterapeut er et gavekort til en professionel behandler, der kan give dine fødder nyt liv samt forebygge og behandle smerter og gener i hele kroppen. En god og vigtig investering i modtagerens sundhed.

En julemand i forklædning

Fodterapeuter er gaven til at forkæle fødderne. De behandler ikke blot dine stakkels fødder for alskens lidelser. De kan også hjælpe med at forebygge smerter og gener:

  • Smerter i ryg, knæ eller hofte: Hvis dine fødder ikke fungerer anatomisk korrekt, absorberer de ikke stød. Dét kan forplante sig som smerte til andre dele af kroppen. Fodterapeuten kan hjælpe dig med at korrigere din fodstilling og gang f.eks. med forskellige øvelser og indlæg til dine sko.
  • Ømme fødder og tæer: Oplever du smerter eller ubehag i fødder eller negle, kan det skyldes hård hud, nedgroede negle, ligtorne og lignende. Fodterapeuter er specialister i at behandle disse lidelser og bruger skalpellen til at fjerne den hårde hud og ligtorne, så problemet vender tilbage.
  • Diabetes: Som diabetiker er det vigtigt at være opmærksom på sine fødder. Diabetes kan nemlig påvirke fødderne, så der f.eks. lettere opstår sår, koldbrand og manglende følelse. Derfor er hyppige besøg hos fodterapeuten et livsvilkår, hvis du lever med diabetes. Her er et gavekort en kærkommen gestus til at mindske den faste udgift.
  • Leddegigt: Hvis du døjer med leddegigt, kan du risikere, at dine fødder forandrer sig, fordi de påvirkes af sygdommen. Forandringen kan betyde, at dine fødder kommer ud af balance og blandt andet slider huden uhensigtsmæssige steder, hvilket kan give dig smerter. Fodterapeuten kan hjælpe dig med aflastende indlæg, øvelser og genoptræning, så du bruger dine svækkede led mere skånsomt og forbedrer fodens funktion.

Fodterapi er en investering

Sunde fødder kommer ikke af sig selv. Fødderne kræver regelmæssig pleje ligesom din hud, dit hår og dine negle.

Med et gavekort til en statsautoriseret fodterapeut kan du forkæle én, du holder af. Fodterapeuten kan pleje fødderne, fjerne og afhjælpe småskavanker og give gode råd til fremtidig pleje. På den måde får fødderne nyt liv, så din mor, bror, mormor, farfar eller gamle tante kan gå, løbe eller hoppe uden at føle smerte.

Smut forbi en statsautoriseret fodterapeut tæt på dig, og hør om muligheden for at købe et gavekort til én, du holder af.

Sidebar