Magasinet Gå Godt

Gå Godt er de statsautoriserede fodterapeuters patientmagasin, der tager kampen op med BilledBladet, Se & Hør, Femina og Populær Videnskab, der normalt ligger på bordet i de fleste venteværelser og byder dig som patient velkommen i klinikken.

 

Værsgo’ – Tag bladet med hjem

Meningen med Gå Godt er, at du blandt andet kan læse om kendte mennesker og deres fødder, få gode råd om fodtøj og fodterapi samt få et indblik i hvad statsautoriserede fodterapeuter ellers beskæftiger sig med. Alt sammen skrevet på en mere populær måde og uden alle de ”frække” faglige udtryk som vi normalt bruger.

Det er i alles interesse, at flere mennesker  får kendskab til hvor vigtigt det er, at holde sine fødder sunde og i orden og samtidig får øjnene op for, at det er de statsautoriserede fodterapeuter og ikke fodplejerne, der skal varetage den danske befolknings fodsundhed.

Når du sidder og venter i klinikken på, at det bliver din tur til at blive behandlet, er det rart at der er noget at læse i. Ofte er der dog ikke tid til at nærlæse artiklerne og derfor bliver bladet kun kigget igennem. Vores ønske er derfor, at du tager Gå Godt med hjem, og hvor du i trygheden i  egen stuerkan hygge sig og give sig tid til rigtig at læse magasinet og forlænge den forhåbentlig gode oplevelse fra behandlingen i klinikken til at omfatte den nærmeste familie og gode venner.

 

Deltag i vores konkurrence

I hvert nummer af magasinet Gå Godt har vi en konkurrence, hvor vi trækker lod os tre par sko fra Skechers.
Sidste frist for at deltage i konkurrencen fra Gå Godt nr. 1 – 2021 er den 30. april 2021

Konkurrence

Hvis du ønsker at deltage i vores konkurrence om tre par sko fra Skechers, skal du udfylde formularen, svare på spørgsmålet og trykke på Send. Vinderne bliver kontaktet direkte af Skechers i Danmark, så I sammen kan finde ud af, hvilken model du gerne vil have.